Wat zeggen anderen over Roos?

“Samen met Roos werken aan de identiteit van mijn bedrijf was een bijzondere ervaring. Diep van binnen weet je eigenlijk wel wat je drijft maar eenmaal bij Roos is daar geen ontkomen meer aan ;). Durven om in het licht te gaan staan en de ‘straal’ angst achter je te laten omdat je weet wat je te doen hebt!”

-Danielle Elenga, Elenga advies, www.danielle-elenga.nl

“Roos is echt een sfeermaker, professionele trainer en inspirerend in haar aanpak. Ik heb onlangs de workshop ‘beken kleur’ over je identiteit bij haar gevolgd. Heel verrassend waar je mee geconfronteerd word, een echte eye-opener.”

-Machella Boot, coach vrouwelijke ondernemers, www.zuiverwit.nl

“Het identiteitsonderzoek bij Roos heeft me inzicht gegeven wat werkelijk bij me past en waar ik naar toe wil met mijn praktijk. Op basis daarvan kan ik beter prioriteiten stellen en richting kiezen.” 

– Wampie van Arkel, Van Arkel Familierecht, www.vanarkelfamilierecht.nl

“Roos heeft mij door haar manier van vragen stellen en verschillende benaderingen geholpen om even stil te gaan staan rondom dat wat te maken heeft met mijn communicatie naar de markt. Ik geniet van mijn werk en laat mij dan ook gemakkelijk verleiden om mij vooral daarop te richten en dit soort zaken elke keer een beetje vooruit te schuiven. De manier waarop Roos aan het werk is gegaan en echt op zoek is gegaan naar mijn verhaal maakte het niet alleen kwalitatief heel goed maar vooral echt leuk om te doen! Ik heb er plezier in gekregen en kijk nu zelfs uit naar de verdere invulling van alle middelen die ze mij heeft geboden.”

– Tamara de Jong, LEEF voor ontwikkeling, www.leefvoorontwikkeling.nl

“Het is heerlijk om even helemaal centraal te staan! Te horen en te voelen waar je krachten liggen. Dingen te herkennen. Het gevoel hebben dat nu alles op z’n plaats valt. Concrete input meekrijgen om te gebruiken. En toen ik daarna toch even ging twijfelen over m’n keuzes… Hielp Roos me weer om door te pakken.”

– Leanne Binder, Binder Communicatie, www.bindercommunicatie.nl

“Als beginnend onderneemster wist ik niet waar te beginnen. Met Roos ben ik eerst gaan kijken wie ik eigenlijk ben, wat m’n kwaliteiten zijn en wat m’n minder ontwikkelde kant is. Daar kwam een herkenbaar beeld uit. Met dat beeld als basis zijn we verder gegaan. Wat wil ik dat mijn bedrijf straks uitstraalt? Hoe en waar ga ik me laten zien? Roos was de leidende factor in het hele traject van niks naar alles. Ze paste zich aan aan mijn tempo. Ik mocht helemaal mezelf zijn. Roos was ook zichzelf. Dat werkt fijn. Roos heeft een goed netwerk om zich heen met betrouwbare en deskundige mensen. Voor iemand als ik die graag weet waar ze aan toe is en houdt van duidelijkheid is Roos een heel fijn mens om mee te werken.

Carolien Roobol, www.succesvolscheidenrijnmond.nl 

“Heerlijk om in zo’n warm bad je eigen talenten centraal gesteld te zien. Heel stimulerend en rustgevend tegelijk: door de ID-sessie schoof de puzzel mooi in elkaar en durf ik nieuwe stappen als ondernemer te zetten.”

– Myra den Haan, www.myradenhaan.nl

“Roos heeft mij op een heel persoonlijke en betrokken manier geholpen op zoek te gaan naar wie ik ben als persoon, wat mij typeert, wat mij drijft, etc. Het resultaat was verrassend en erg waardevol: een blauwdruk van mijzelf in woorden en kleuren. Hierop kan ik, als persoon maar ook met mijn bedrijf, verder bouwen! Samen met Roos heb ik deze blauwdruk vertaald naar een nieuwe website, die daardoor veel kleuriger en persoonlijker is geworden.”

– Petra den Hollander, www.advocatenpraktijkdenhollander.nl

“Wat ben ik blij dat ik een ID-sessie heb gedaan. Bij voorbaat kon ik me niet voorstellen dat het me zoveel zou opleveren. Dankzij de ID sessie weet ik nu nog beter wat ik wil en wat ik wil uitstralen met het ZOT event… Nu vol trots presenteren.”

– Hélène Oosterhuis, www.heleneoosterhuis.nl

Roos houdt mij scherp. Regelmatig krijg ik tips hoe ik mezelf kan profileren of anderszins kan communiceren. Roos is up-to-date, werkt netjes en snel. Rooskleurig doet aan ondernemen nieuwe stijl: zakelijk correct, maar op een ongedwongen manier.”

– Merel van ‘t Wout, adviseur en auteur van 6 boeken, www.histyle.nl

“Roos is een prettig persoon om mee te brainstormen en kijkt met een ‘helicopter view’ naar je bedrijf maar ook naar de persoon achter het bedrijf zodat beiden in balans zijn.”

– Henriette Oescher, H4 marketing, www.h4marketing.nl

“Wat een leuk traject een ID-sessie! Het resultaat klopt helemaal! Mijn DNA is volledig vertaald naar KOOTZ! enzo.”

– Wilma Polderman, Kootz!enzo, www.kootzenzo.nl

Het sterke van Roos is dat ze zich goed kan verplaatsen in je onderneming. Ze voelt aan wat nodig is zonder daarbij de grote lijn uit het oog te verliezen.”

– Nynke Sutherland, Sutherland Vertelt

Roos is toegankelijk in het contact met mensen. De warmte die ze uitstraalt gecombineerd met haar vrolijkheid. Het is prettig toeven in haar omgeving! Sprankelende woordkeuzes. Energiek. Een mooi mens!

Op de Rooskleurig Facebook pagina lees je nog meer recensies.