Havensteder

Communicatieadvies en ontwikkeling rondom events
Waarom: De communicatieafdeling van deze projectontwikkelaar uit Rotterdam had extra ondersteuning nodig voor twee events.

1.Een intern event: de Havensteder Zomertoer. Het organiseren van een event, waarin de 500 werknemers van dit bedrijf zich konden inschrijven voor een rondleiding langs alle gerealiseerde projecten en initiatieven. Ik heb de rondleiding uitgezet, de benodigde communicatiemiddelen laten ontwikkelen (uitnodiging, aanmeldpagina op intranet, een toergids met plattegrond en beschrijvingen). Vervoer en versnaperingbags geregeld en de toer met een bus door Rotterdam begeleid. Ontzettend leuk om te doen. Ook heel leerzaam. Wat een mooie plekken zijn er in Rotterdam. En wat een bijzondere maatschappelijk/ sociale initiatieven!

2. Een extern event: Het organiseren van een event voor de officiële start van de verbeteraanpak van ruim 1.300 woningen in Tuindorp Vreewijk. Hiervoor heb ik samen met communicatiecollega Mariëlle van de Erve communicatiemiddelen ontwikkelt en het event georganiseerd.

Wat vond Mariëlle van de samenwerking?

Leave a Reply