Ik ben de afgelopen 25 jaar bij veel bedrijven en organisaties over de vloer geweest. Ik zag dat voor een succesvolle bedrijfsvoering het enorm helpt als medewerkers goed in hun vel zitten en goed met elkaar omgaan. Toch gaat dat niet altijd vanzelf. Daar wil ik iets in betekenen…

Ik doe dat door kennis te delen over communicatie en trajecten aan te bieden op gebied van persoonlijke ontwikkeling. Mijn jarenlange ervaring bij communicatieadviseur, gecertificeerd register coach en organisatiebegeleider (LVSC) vormt de basis van waaruit ik werk. Daarnaast ben ik opgeleid tot teamcoach, gericht op werken met systemen, groepsdynamica en ervaringsgericht leren.

Mijn aanpak is persoonlijk, ik stel mensen op hun gemak en nodig ze uit om anders te kijken. Hoewel ik veel waarde hecht aan kennis, weet ik dat ook communicatie en ontwikkeling niet alleen om de feiten gaan. Niet alle succesfactoren zijn meetbaar of te verklaren. Emotie, energie en het onbewuste spelen ook een belangrijke rol. Daarbij zijn mensen geen objecten die voorspelbaar reageren. Dat vraagt om een andere denkwijze.Roos

Ik werk in opdracht voor organisaties in het MKB+, gemeenten, overheid-, onderwijs-, en de zorg. Of voor particulieren die op eigen initiatief aan hun ontwikkeling willen werken.

Overzicht opdrachtgevers>

 

Wat zeggen anderen?

“Roos brengt in de begeleiding van ons team rust en overzicht. Tegelijkertijd  is ze heel doortastend. Ze kijkt naar wat gezegd wordt maar vraagt ook door naar dat wat niet gezegd wordt. Heel waardevol bij de vorming van ons nieuwe team.”

– Spelverdeler zelfsturend team van een Gemeente

“Je merkt, dat Roos haar manier van werken veel aansluiting heeft bij onze medewerkers. Je ziet dat mensen durven te vragen en te reageren. Proces van verbetering is duidelijk zichtbaar binnen onze organisatie.”

– Directeur productie bedrijf

“Het is gelukt om ons team beter met elkaar te laten communiceren. Hoewel we ons vak allemaal uitstekend verstaan, hadden we qua omgang en interactie de bodem met elkaar geraakt. Zelfs zo dat het onze resultaten ging beïnvloeden. Door het traject met Roos konden we het tij te keren. Nu kunnen we ons weer geheel richten op waar we goed in zijn.”

– Teamleider technisch bedrijf

“De teamsessie bij Roos heeft ons MT team weer op het goede spoor gezet. We ontdekten een andere kant van elkaar, waardoor we beter konden dealen met de verschillen. We zagen in dat we als team eigenlijk heel complementair aan elkaar zijn. En dat bepaalde struggles niet direct aan de teamleden lagen, maar vooral aan de fase waarin wij als team zaten. Dit alles maakte ons toleranter en bereidwilliger de aangereikte communicatietechnieken in te zetten.” 

– MT lid logistieke dienstverlener

 

Kennismaken?

Neem contact op via roos@rooskleurig.nl of 06-52067313 of maak een afspraak.

MAAK EEN AFSPRAAK>

Naast Rooskleurig Communicatieburo ben ik ook mede-eigenaar van BIND-t V.O.F. Een bedrijf gericht op het adviseren, trainen en coachen bij organisatieontwikkeling. Zie www.BIND-t.nl

BewarenBewaren

BewarenBewaren