Leiderschap in werk, bedrijf, leven

Een training waarin je veel leert en een persoonlijke ontwikkeling doormaakt. Aan bod komt leiderschap in de brede zin van het woord. Leiderschap nemen over jezelf, in samenwerking met anderen, in een team, werk, bedrijf of het leven.

De training is in groepsverband met deelnemers uit verschillende vakgebieden. In de training staan 3 thema’s centraal:

 1. Persoonlijke ontwikkeling
  Leiderschap begint met jezelf kennen en kunnen leiden. Wat werkt voor jou, wat niet, wat heb jij te brengen, waar ben jij van. Hoe maak jij het verschil in alles wat je doet. Je hoeft niet iemand anders te worden. Wat in jou zit is goed. Wat in jou kun je inzetten om de regie te nemen over je werk, bedrijf, carrière en privé leven. En wat kun je verder ontwikkelen om nog verder te komen?
 2. Communicatie
  In je werkleven heb je veel te maken met communicatie. We gaan kijken naar jouw persoonlijke communicatie en dat tussen jou en de ander. Hoe werkt communicatie tussen twee mensen precies? Hoe kun je meer invloed hebben? Hoe communiceer je met de meeste impact. Hoe krijg je mensen mee? Hoe motiveer je anderen? Hoe ga je om met diversiteit in mensen? Hoe ga je om met lastige mensen? Als je met veel soorten mensen om kunt gaan/ kan samenwerken, maakt dat je sterker als professional. Het zorgt dat je flinke stappen kunt maken zonder dat het vermoeiend hoeft te zijn. Het maakt je bewust van jouw manier van communiceren en het effect hiervan op anderen. Iedere communicatiestijl heeft een functie in het contact of samenwerking met anderen. Er is daarom niet snel sprake van goed of fout. Een beetje schuren mag het best in communicatie, maar als het echt gaat botsen en je uit verbinding raakt dan is het tijd om bij te sturen. Deze training helpt te communiceren met de meeste impact.
 3. Leiderschap
  Wat is voor jou van toepassing ontwikkelen in formeel leiderschap (een bedrijf leiden, een team aansturen, samenwerken) of persoonlijk leiderschap (de regie nemen over je leven en doelen behalen). Wat is goed leiderschap? Wat leert de geschiedenis ons over leiderschap? Hoe geef je leiding aan anderen? Hoe ga je om met lastige situaties en of veranderingen? Hoe ga je om met het stellen van prioriteiten, tijd, een planning, stress of werkdruk? Hoe houdt jij de zaag scherp? Leiderschap valt en staat met een uitgerust mens.

Deze training is op open inschrijving. De groep bestaat uit maximaal 6 mensen.  Locatie is de studio van Rooskleurig in Barendrecht. Duur is 5 sessies van 9.30 tot 12.30 uur. Start is najaar 2020.

De training wordt gegeven door 2 trainers, zo is er voor iedere deelnemer genoeg aandacht. Het leren in groepsverband is prettig, je leert ook veel van elkaar en vormt tegelijk een soort werkgroep van professionals. Sparren met mensen met ideeën uit andere vakgebieden is zo waardevol!

De investering in deze training is 375 euro per sessie euro ex BTW.

Heb je interesse, geef hieronder je gegevens door dan neem ik contact met je op en kijken we of de training iets voor jou is. 

Wat levert het je op?

 • Inzicht in jezelf en in anderen
 • Je invloed vergroten
 • Anderen meekrijgen
 • In verbinding komen met anderen
 • Leiderschap met meer impact

Opgeven training Leiderschap in werk, bedrijf, leven

Vul je gegevens in dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.