Ik verzorg op maat gemaakte trainingen op gebied van communicatie-, organisatie-, team-, leiderschapsontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling. De trainingen zijn individueel te volgen. Dit maakt het zeer exclusief en intensief. We werken niet met voorbeeldcases, maar met jouw werkelijke situatie.

Trainingsaanbod
>> Communicatieontwikkeling

>> Leiderschapsontwikkeling

>> Persoonlijke ontwikkeling

De trainingen vinden plaats in de studio van Rooskleurig in Barendrecht. Een fijne ruimte waar alle faciliteiten aanwezig. De trainingen kunnen ook op een eigen gekozen locatie gegeven worden, individueel of met een eigen groep/team.

Programma

Om blijvend resultaat te krijgen heb ik een programma ontwikkeld. Dit programma start met een identiteitsonderzoek. De uitkomsten hiervan zijn input voor een op maat gemaakte training van 6 sessies. Hierin krijg je theorie en oefening om die helpen te ontwikkelen. Om echt verandering aan te brengen moet je ergens mee bezig blijven. Daarom zijn er een aantal coaching sessies in het programma opgenomen. Om het vuurtje aangewakkerd te houden en de borging. Ontwikkel punten die na de training lastig blijven hebben meer aandacht nodig. Soms speelt er iets anders waar naar gekeken moet worden, iets persoonlijks of in de context, ook daar is de coaching voor.

pijltjes-Rooskleurig

Op zoek naar een training?

Informeer naar de mogelijkheden.