Ik verzorg trainingen op gebied van communicatie-, organisatie-, team-, leiderschapsontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling. De trainingen zijn op maat en individueel of met een eigen groep/ team te volgen. Dit maakt het zeer exclusief. We werken niet met voorbeeldcases, maar met jouw of jullie werkelijke situatie.

Trainingsaanbod
>> Communicatieontwikkeling

>> Teamontwikkeling

>> Leiderschapsontwikkeling

>> Persoonlijke ontwikkeling

De trainingen vinden plaats de studio van Rooskleurig in Barendrecht. Een fijne ruimte waar alle faciliteiten aanwezig. De trainingen kunnen ook in company of op een eigen gekozen locatie gegeven worden.

Trainers

Een aantal trainingen geef ik samen met co-trainers omdat dit in groepen meer effect heeft, meer aandacht, 2 zien meer. Maar ook in een individuele training kan het prettig zijn. Zo is er iemand die de stof brengt en een observator/ coach. Ook breng je met 3 meer perspectieven in. Ik werk samen met trainers met verschillende invalshoeken. Samen brengen we kennis van HR, organisatieontwikkeling, leiderschap, communicatie, persoonlijke ontwikkeling, begeleiding van teams en medewerkers.

Tamara de Jong, trainer/docent/ register coach

Henriette Oeschger, erkend PCM trainer

pijltjes-Rooskleurig

Op zoek naar een training?

Informeer naar de mogelijkheden.